Copy

De Stichting afgelopen jaar...

Beste donateurs en lezers,

Wat een jaar vol aanpassingsvermogen en schrappen van projecten en andere activiteiten. Een jaar waarin Nederland zelf veel zaken aan haar hoofd had. En heeft! Corona heeft veel veranderingen met zich meegebracht, ook voor ons. Maar toch zijn de desa’s op Java niet niet uit ons hoofd geweest. Niet bij de Stichting, maar ook niet bij jullie. Dankbaar, dát zijn wij en de inwoners van “onze” dorpen.

WAT MOESTEN WIJ MET TEGENZIN ANNULEREN?

Kumpulans, presentaties, bouwprojecten en vrijwilligersreizen. Zo is Bouworde Vlaanderen, met wie we al jaren samenwerken, al twee jaar niet meer op Java geweest. Wat staan de reislustige vrijwilligers te springen om hun handen op een andere plek in de wereld uit hun mouwen te steken.

Ook door de lokale maatregelen in Indonesië zijn bepaalde bouwprojecten stil komen te liggen. Wat verlangen we er naar om jullie donaties in te zetten om dit soort mooie projecten weer te steunen.

NIET KIJKEN WAT ER NIET IS DOORGEGAAN, WAT IS ER WÉL DOORGEGAAN?

Maar net zoals dat corona in Nederland ook ruimte heeft gegeven aan mooie aspecten, hebben ook op Java voldoende lopende projecten extra aandacht gekregen. Al ons goede werk van vóór Corona is niet teniet gedaan. 

Er is in 2021 alle ruimte geweest om Scholarships te steunen. En mede dankzij de Stichting Bond van Oud Steurtjes hebben we de ondersteuning van leerkrachten kunnen voortzetten. Het onderwijs heeft niet stilgestaan afgelopen 2 jaar. Verre van! Daar zijn wij onze trouwe donateurs dankbaar voor. 

Voor de uitbreiding van de Buffelbank was helaas geen ruimte. Maar de buffels zijn afgelopen jaar goed verzorgd en hebben volop kalveren en melk geleverd! Dus er zijn weer nieuwe huishoudens blij gemaakt met een kalf op eigen grond.

WIJ WENSEN DE STICHTING...

de mogelijkheid om de draad weer op te pakken. Activiteiten die zijn blijven liggen, willen wij met alle liefde weer aan bouwen. En het ziet er gunstig uit voor de Stichting. Zolang regels in acht genomen worden, kunnen wij komend jaar ook weer werkelijk gaan bouwen. 

De laatste jaren zijn moeilijk geweest. Daar konden we als Stichting ook niet omheen. Maar we hebben goede moed voor 2022. We gaan vol door en doen er alles aan om de draad weer in alle voortvarendheid op te pakken.


Waar kijken we op dit moment naar?
  • De bouw van een bibliotheek op de Groene School in Baturraden. 
  • Bouworde Vlaanderen bekijkt de mogelijkheden om weer met vrijwilligers in Indonesië aan de slag kunnen.

En deze mooie doelen kunnen wij voor ogen hebben dankzij jullie! Namens ‘onze’ dorpen op Java willen wij dan ook iedereen bedanken. Voor jullie vertrouwen, steun, oprechte interesse, het meedenken en de donaties.


 
GEEF EEN KIND ONDERWIJS !

DE VRIJWILLIGERS VAN STICHTING TILENG WENST IEDEREEN...

FIJNE JAARWISSELING EN EEN GEZOND 2022 !

Gratis doneren met Sponsorkliks

Wist u dat we inmiddels al € 1.334,76 hebben opgehaald aan GRATIS DONATIES? U kunt ons hier ook bij helpen. Het werkt simpel: Ga naar onderstaande button en klik op uw favoriete webshop. Van alles wat u daar bestelt, krijgt Stichting Tileng vervolgens een percentage. U betaalt hier niets extra’s voor. Zo helpt u ons met een gratis donatie.

Klikt u op deze link de volgende keer dat u online iets bestelt?

Bedankt!
Ja, ik wil gratis doneren
Stichting Tileng is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Fiscaalnummer: 8111.88.462
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 Stichting Tileng, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp