Nieuws over het WIN-project binnen én buiten Fontys
Online versie ? Lees hem hier

Vanuit jouw eerder getoonde interesse in het WIN-project ontvang je een aantal keer per jaar van ons een verzameling interessante nieuwsberichten en leuke links rondom het WIN - project binnen én buiten Fontys. Mail ons gerust op winproject@fontys.nl als je tips of vragen hebt. 

Factsheets fase 2

In fase 2 van het project is het 'Lerend en Onderzoekend Samenwerken' (LOS) model gevalideerd door middel van vier casestudies. Deze casestudies zijn samengevat in vier factsheets. Benieuwd naar alle uitkomsten? Je vindt de factsheets hier. Daarnaast zijn er ook papieren versies beschikbaar. Wens je die te ontvangen? Mail dan naar winproject@fontys.nl. 

Netwerk WONDER 

Hoewel veel van de geplande congressen en bijeenkomsten zijn afgelast, of tenminste verplaatst, vond er op 8 april een online bijeenkomst plaats van het netwerk WONDER. Het landelijke netwerk bestaande uit onderzoekers en andere betrokkenen bij innovatieve leeromgevingen, kwam voor het eerst bijeen. De bijeenkomst had als doel kennis te maken en kennis te delen over in hybride leeromgevingen zoals PW; waarover en waarom kan er tussen verwonderaars samengewerkt worden? Ondanks dat de bijeenkomst online plaatsvond, was het helder gestructureerd en voor iedereen goed te volgen. Het leverde weer nieuwe inzichten en input op, ook voor het WIN-project. 

Heidag Sociale Innovatie Centra

Vanwege het Corona virus is een groot aantal bijeenkomsten afgeblazen of uitgesteld naar het najaar of zelfs al naar 2021. Andere bijeenkomsten worden nu online georganiseerd, zoals de heidag van de Sociaal Innovatie Centra (SIC) van Fontys HRM & TP. Daar mocht een van de onderzoekers, via MS Teams, de resultaten van de casestudie terugkoppelen. Het hele verslag van de middag lees je hier
Boundary Crossers
Het concept van bruggenbouwers wordt uitgelegd in deze video. Aan het woord zijn de voorzitter van het CvB, projectleider van de bruggenbouwers en een bruggenbouwer: de persoon die een brug slaat tussen het onderwijs en de praktijk. 

Wist je dat...


... de Delphi-rondes in volle gang zijn, om het 'Lerend en Onderzoeken Samenwerken' model te concretiseren.
... het thuiswerken i.v.m. Corona gelukkig nog geen effect heeft gehad op de voortgang van het project.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
https://www.youtube.com/user/FontysHogescholen
Instagram
Wil je in de toekomst geen berichten meer van ons ontvangen, ga dan naar afmelden. 
Let op: je meldt je af voor alle mailings van Fontys.
Fontys Hogescholen - Postbus 347 - 5600 AH Eindhoven - Rachelsmolen 1 - 5612 MA Eindhoven