View this email in your browser
Stichting Het Bezinningshuis

Beste allen,
Op 4 januari 2020 vieren we de tweede verjaardag van Het Bezinningshuis met een bijzondere bijeenkomst. 


We zijn blij en vereerd dat onze ambassadeur Manu Keirse bereid is om op deze dag een uur lang in gesprek te gaan met publiek en mensen thuis. (Via een livestream via onze Facebookpagina) 

Prof. dr. em. Manu Keirse is klinisch psycholoog, doctor in de geneeskunde en dé specialist in België en Nederland als het over rouwverwerking en de laatste levensfase gaat. Zijn boeken zijn stuk voor stuk bestsellers en werden in vele talen vertaald.

'In gesprek met Manu Keirse ' vindt plaats op zaterdag 4 januari van 14:00-15:00 (Inloop vanaf 13:30) en zal ook live via de Facebookpagina van Het Bezinningshuis gestreamed worden. 
Aangezien we maar 50 plaatsen beschikbaar hebben,  nodigen we jullie bij dezen als eersten uit om aanwezig te zijn in Het Bezinningshuis in Den Dolder.

Dit kan door je door middel van een reactie op dit bericht aan te melden. Je kunt je met maximaal 2 personen aanmelden tot 8 december aanstaande. Daarna wordt het evenement ook op de sociale media uitgezet .

De kosten bedragen 5 euro p.p. en dienen vooraf te worden voldaan. Hierover ontvang je, na aanmelding, bericht. Zodra de betaling ontvangen is, is jouw plaats gereserveerd. 

Na afloop is er nog tijd voor napraten onder het genot van een kopje koffie of thee.

We vernemen graag!

Fijne zondag. 

Hilda en Robin Zuidam

Twitter
Facebook
Website
Email
LinkedIn
YouTube
Instagram
Copyright © 2019 Stichting Het Bezinningshuis, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp