Copy
CMD opent de deuren!
nieuwsbrief nr. 10 (mei 2021)
www.centrumvoormuziekendans.nl
CMD
 
Beste leerling en/of ouder/verzorger,
 
We hebben goed nieuws!
Gisteren heeft demissionair minister De Jonge aangekondigd dat vanaf woensdag 19 mei er weer een stap gezet wordt in het versoepelen van de coronamaatregelen. Concreet betekent dit dat het CMD (voor een groot deel) de lessen weer op locatie kan aanbieden.

Alle individuele lessen mogen vanaf komende woensdag 19 mei dus weer 'live' gegeven worden, net als de groepslessen voor jeugd t/m 17 jaar. Voor groepslessen aan volwassenen geldt de beperking van maximaal 2 personen plus een docent.
Cursisten van cursussen waar uitzonderingen of aangepaste regels op van toepassing zijn krijgen apart bericht. Dit geldt o.a. voor de danslessen-volwassenen, ensembles-volwassenen, Muziek op Schoot en de koren.

Wij kijken er ontzettend naar uit iedereen weer bij het CMD te mogen verwelkomen!
Wel willen we iedereen nog even wijzen op de maatregelen die, vanzelfsprekend, van kracht blijven: Kom alleen naar de les als jij en je huisgenoten klachtenvrij zijn, was thuis zorgvuldig je handen en draag bij het binnengaan van de Hofnar een mondkapje (jeugd t/m 12 jaar uitgezonderd). Daarnaast blijft het CMD helaas gesloten voor ouders en begeleiders. Het totale overzicht van onze maatregelen vind je hier.

Mocht je desondanks vragen hebben dan kun je deze uiteraard aan je docent stellen.
Voor vragen van administratieve of andere aard is de administratie bereikbaar via cmd@valkenswaard.nl of telefonisch via 040 208 3591.
Zoals ook in de vorige nieuwsbrieven aangegeven:
Allereerst vindt natuurlijk ook het CMD het bijzonder vervelend dat we, door de coronamaatregelen, de lessen deels niet kunnen geven in de vorm en frequentie die we onder normale omstandigheden willen bieden. 
Als lessen op locatie niet gegeven kunnen/mogen worden, bieden we de meeste lessen aan via online leerling ondersteuning. Daar waar dit helaas niet mogelijk is, of andere factoren van invloed zijn, zullen wij aan het einde van het seizoen zorgvuldig bekijken hoe om te gaan met eventuele compensatie van lesgelden.
Omdat de situatie nog steeds verandert en we niet precies weten hoe deze zich de komende weken zal ontwikkelen, kunnen wij hier nu helaas nog geen verdere uitspraken over doen. Wij vragen hiervoor om je begrip.

Muziek op Schoot en Muziek & Beweging - ONLINE
Afgelopen periode hebben we als CMD helaas maar zeer beperkt de cursussen
Muziek op Schoot en Muziek & Beweging kunnen aanbieden. Ook hier heeft corona vaak roet in het eten gestrooid. Heel graag willen we beide cursussen, in aangepaste vorm, alsnog aanbieden. Deze week gaan we van start!
We verzorgen de lessen online, via het programma ZOOM en starten met een gratis proefles. Ben je enthousiast? Dan kun je je daarna aanmelden voor de cursus, die dit keer uit vijf lessen zal bestaan.

Ga je mee op muzikaal avontuur? Meld je snel aan!
Muziek op Schoot: proefles woensdag 19 mei – van 9.30 tot 10.00u
 Meld je HIER aan.

Muziek & Beweging: proefles vrijdag 21 mei – van 15.30 tot 16.00u Meld je HIER aan.

Kosten: €30,- voor vijf lessen, voorafgegaan door een gratis proefles.
NB Indien mogelijk zullen deze lessen zsm weer op locatie worden aangeboden, deelnemers ontvangen hierover bericht.

Via onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van actuele informatie, lessen en cursussen, uitvoeringen, diverse activiteiten en nog veel meer.
Mocht je dit niet op prijs stellen dan kun je je middels onderstaande knop weer uit schrijven.
Wel willen we je er op wijzen dat je door je uit te schrijven mogelijk belangrijke informatie misloopt.
Uitschrijven nieuwsbrief
Facebook
Website
Copyright © 2021 Centrum voor Muziek en Dans, All rights reserved.

Centrum voor Muziek en Dans
de Hofnar 14
5554 DA Valkenswaard
040 - 208 3591
cmd@valkenswaard.nl
www.centrumvoormuziekendans.nl

Je ontvangt deze nieuwsbrief als cursist of belangstellende van het CMD.
Geen nieuwsbrief meer ontvangen of je gegevens wijzigen?
pas je voorkeuren aan of schrijf je uit voor deze nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp