Copy
View this email in your browser
Update op het gebied van normalisatie.

Zoals velen van jullie misschien weten is Henry Lootens onderdeel van de technische commissie 64 werkgroep gelijkspanning (TC64 WG-DC) van de NEN. Deze sub commissie van de hoofdgroep TC64 waar o.a. de NEN1010 vandaan komt is verantwoordelijk voor de normalisatie van gelijkspanning.
Een van de door deze commissie geproduceerde documenten is de NPR9090.

Deze Nederlandse Praktijk Richtlijn is opgesteld in 2018 en dient als hulpmiddel gebruikt te worden bij de installatie van een gelijkspanningsinstallatie. Op dit moment is deze werkgroep bezig met een herziening van deze NPR 9090, met kennis uit meer recente projecten, feedback uit de NPR 9090 training en feedback van experts wordt er gewerkt aan de normalisatie van gelijkspanning op nationaal en internationaal niveau.

Omdat wij als stichting u, de markt, vertegenwoordigen gaan we graag in gesprek over verbeteringen en ontbrekende onderdelen in deze NPR. Neem hierover contact met ons op.
Webinar

Vrijdag 13 november om 15:00 gaan Ronald en Henry in gesprek met Giel van den Broeck van DCINERGY en Laurens Mackay van DC Opportunities R&D over gelijkspanningsnetten.

Onze huidige wisselspanningsnetten worden voornamelijk 3fasig en radiaal (stervormig) bedreven. In mindere maten ringvormig of vermaasd. Hoe doen we dat bij DC? Onderwerpen die de revue zullen passeren zijn: bi-polaire netten, vermazing van DC netten en of we onderscheid kunnen maken tussen netten op micro (in een wijk/bedrijventerrein) niveau en op macro (in een woning of bedrijfspand) niveau.

Meld u hier aan!

Deze webinar maakt deel uit van de reeks webinars "Expert interviews", welke terug te zien zijn op ons YouTube kanaal.
Voorafgaand aan de reeks Expert interviews hebben wij een reeks webinars "Gelijkspanning de basis" gehouden.
Facebook
Twitter
Website
Copyright © 2020 Stichting Gelijkspanning Nederland, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp