Copy
                                                                 
 
Har du problem att se detta mail - Klicka här!
MASENTIA
NYHETSBREV - SEPTEMBER
Möt oss i Milano! 

Våra säljare laddar nu för EMO-mässan i Milano 4-9:e oktober där både vi och många av våra leverantörer finns på plats. Ska du åka dit? Hör då av dig till någon av oss så bokar vi ett möte på mässan. 

Starkare med morgondagens teknik!
Ta chansen att besöka EMO-mässan, det ger dig möjlighet att få en inblick i vad morgondagens teknik kan göra för dig och ditt företag. Du som vågar satsa på nya moderna maskiner investerar i trygghet och lönsamhet! Enligt oss är det investeringens totalekonomi, förhållandet mellan maskinens pris, tillgänglighet, livslängd och effektivitet, som avgör investeringens lönsamhet. Inte vad maskinen kostar dig dag ett.

Här nedan kan du läsa lite mer om vilka av våra leverantörer som ställer ut på EMO och vilka maskiner de visar! 
 

    

Maskiner är det roligaste vi vet – eftersom vi vet vad de kan göra för dig!
 

 

GNIST |   FRÄS  |  SLIP |  SVARV |  LASER   |  ADDITIV TILLVERKNING  |  CAM

.
.

 
INVITATION
Your Experience + Our Solutions
= Magic
Din erfarenhet i kombination med lösningar från GF Machining Solutions kan skapa magi inom metallbearbetning! Vilka maskiner har du på din önskelista? 

Här hittar du allt inom gnistbearbetning, precisionsfräsning och automation men även teknologier som laser och additive manufacturing.

 MILL P 800 U S + Fanuc Transformer
 MILL P 900 HEIDENHAIN
 CUT X Poseidon
 Laser P 400 + (TBC Femto Flexipulse)
 DMP 350
 ML5
 CUT P Pro 550 (Uniqua)
 FORM S 450 (MIRROR)
 WPT1Här kan du boka din entrébiljett utan kostnad! 
ENTRÉBILJETT
.
.
INVITATION
MATSUURA:
Run the machine day and night
Japanska maskiner från MATSUURA av yttersta världsklass när det gäller precision och tillförlitlighet. Det är MATSUURA kvalitétsfilosofi "Omsorg i varje detalj" som ger dig en maskin som producerar i hög kvalitet år efter år efter år. 

MATSUURA har ett brett maskinprogram med vertikala, horisontella samt 5-axliga maskiner med och utan svarvfunktion. Den nya LUMEX-serien kombinerar Additive Manufacturing med fräsning och klarar både metall 3D-skrivning och höghastighetsfräsning i en och samma maskin.

På EMO-mässan visar MATSUURA bl.a. sin nya maskin MAM72-52V PC15 - En helt ny Allt-i-ett-maskin för obemannad produktion! MAM72-52V PC15 ger dig obemannad drift i 72 timmar. Läs mer om MATSUURA´s mässmaskiner här:
  
SE VIDEO
.
.
INBJUDAN
WFL M20 MILLTURN
- Smart machining is now
Tärningen är kastad. Inte bara när det gäller ny design, utan också teknisk mångfald. Decennier av expertis inom komplett bearbetning ”CLAMP ONCE - MACHINE COMPLETE” har lett till utveckling av en helt ny maskin där både design och teknik har nått en helt ny nivå.

VÄRLDSPREMIÄR! M20 MILLTURN är det senaste tillskottet i WFL's maskinprogram och är en extremt dynamisk, kraftfull och framför allt smart maskin, "Smart machining" är kärnan när det gäller de tekniska innovationerna och utbudet av applikationer är nästan oändliga. M20 klarar de höga krav och komplexa jobb som ofta krävs inom flyg-, bil-, verkstads- och plastindustrin. Garanterad WFL-kvalitet!

WFL´s monter har alltid varit en av EMO-mässans absoluta höjdpunkter, du kommer inte bli besviken - besök Hall 4, monter D9 där visas :
- M20-G MILLTURN / 1000mm
- M50-G MILLTURN / 3000mm

Vi på MASENTIA är som alltid på plats! Kontakta någon av våra säljare och boka ett möte redan nu så ser vi till att du får en demo hos WFL. 

LÄS INBJUDAN
.
.
VÅRA LEVERANTÖRER
Ställer ut på EMO:
GF Machining Solutions
HALL 1 / C10 + D05
Precisionfräsning, gnistbearbetning, laser och additive manufacturing
Matsuura
HALL 4 / C06
Japanska maskiner i världsklass när det gäller precision och tillförlitlighet.
WFL
HALL 4 / D09
Nummer 1 inom fleroperationssvarvning
Famar
HALL 4 / B14 + C19
Multifunktionsmaskiner med integrerad pick-up automation
Pietro Canarghi
HALL 1 / C07
Karusellsvarvar, multitask-maskiner och portalfräsmaskiner
EMO MILANO 2021 – The Magic World of Metalworking
EMO 4-9:e oktober
VÄLKOMMEN! 
.
.
Vill du inte ha fler nyhetsbrev? - Klicka här för att avanmäla dig!