Online versie? Lees 'm hier.

Aan Tafel ontbijtsessie Cultuursensitief werken met jeugdigen en gezinnen


Op donderdag 14 juli 2022 organiseren Fontys Hogeschool Pedagogiek (lesplaats Tilburg) en het kennisnetwerk SJS samen de 'Aan tafel' ontbijtsessie "Cultuursensitief werken met jeugdigen en gezinnen". Vanaf 8.45 uur staan koffie, thee en broodjes voor je klaar. Er is zowel voor als na de bijeenkomst tijd voor een informele ontmoeting met collega's uit het pedagogisch werkveld en met docenten en studenten. Het inhoudelijk programma start om 9.00 uur en duurt tot 10.30 uur.

Cultuursensitief werken
Onze samenleving verandert. Alleen al in een stad als Tilburg zien we meer dan 100 verschillende culturen. In deze bijeenkomst willen samen stil staan bij wat dit voor ons professionals betekent in het maken van contact. Want we willen het allemaal zo goed doen, en dan nog gaat het soms mis! Tijdens deze sessie gaan we met elkaar in gesprek over onze beste intenties en kijken we samen met enkele experts hoe we nog beter kunnen aansluiten bij jeugdigen en gezinnen met een andere culturele afkomst. Wat vraagt dit van ons in onze basisattitude en welke cultuur sensitieve vaardigheden kunnen er nog verder worden ontwikkeld?

Locatie 
Fontys Hogeschool Pedagogiek is gastheer/gastvrouw voor deze Aan Tafel Ontbijtsessie. Wij verwelkomen u graag in ons onderwijsgebouw P1 (Bistro) campus Stappegoor in Tilburg. Aanmelden kan via onderstaande button.
Aanmelden Aan Tafel Cultuursensitief werken 14 juli 2022
Heb je van tevoren al vragen die je graag beantwoord ziet of heb je idee├źn over nieuwe thema's voor de Aan Tafel bijeenkomsten, dan kun je deze mailen naar aantafelbijpedagogiek@fontys.nlHeb je je aangemeld maar ben je toch verhinderd? Laat het ons even weten via hetzelfde emailadres. 

We zien je graag op 14 juli 2022! 

Met vriendelijke groeten,
Werkgroep Aan Tafel Midden-Brabant

 
Facebook
Twitter
LinkedIn
Link
YouTube
Wil je in de toekomst geen berichten meer van ons ontvangen, ga dan naar afmelden. 
Let op: je meldt je af voor alle mailings van Fontys.
Fontys Hogeschool Pedagogiek - Prof. Goossenslaan 1-01 - 5022 DM Tilburg