Copy
View this email in your browser
Het is alweer een tijd geleden dat wij onze laatste nieuwsbrief verstuurden. We zijn goed gewend op onze plek in het atelier in het oude Arsenaal aan de Boerenstraat. We hebben de afgelopen maanden enorm hard gewerkt aan het uitbouwen van onze studio en hebben hele mooie projecten mogen ontwikkelen voor fijne klanten. We belichten iedere editie een lopend of afgerond project. Dit keer een zakelijk project met een ontwerp van kantoorpand naar lunchroom met vergaderfaciliteiten.
ZAKELIJKE PROJECTEN: CONCEPTONTWIKKELING LUNCHROOM
Herbestemmingsproject. Conceptontwikkeling en interieuradvies voor een lunchroom met een bewust oogmerk, omgeving Utrecht. Globaal concept in woord en beeld, inrichtingsplan voor coffeebar, vergaderruimtes, keuken en terrassen.
3D visualisaties uitgaande van een casco ruimte.
Heeft u onze laatste merken al gezien? We hebben een mooie mix van merken die we leveren binnen onze interieurprojecten. Bent u op zoek naar iets specifieks, neemt u dan contact met ons op. Wij gaan graag voor u op zoek! Hieronder enkele nieuwe merken belicht. Voor een volledig overzicht verwijzen wij graag naar onze website: wwww.nyborjan.com 
HKLIVING / GLOBAL LIVING
HKliving is een Nederlands interieurlabel dat staat voor een combinatie tussen het verleden en het heden. De ontwerpen zijn een herinterpretatie van retro designs zodat eigentijdse, stoere meubels en woonaccessoires zijn ontstaan met een twist van verschillende woonstijlen. Een jong, Nederlands merk dat zich steeds vernieuwd.
NEMO LIGHTING
De collectie van NEMO bestaat uit fascinerende en vernieuwende LED verlichting en vormt hiermee ruimtes om tot aantrekkelijke en tijdloze settings. NEMO is een leider op het gebied van LED-verlichting en lichtsculpturen. Gelegen in het mooie Milaan biedt Nemo Lighting onderdak voor enkele tientallen designers van het hoogste kaliber. De designs die uit de NEMO studio komen zijn overweldigend in hun eenvoud.
ULTIMATE STYLING OBJECT: THE FERM LIVING PLANTER
We gaan de komende maand een bestelling plaatsen bij onze leverancier van deze super styling objecten. Je kunt ze inzetten als plantenbak, roomdivider, bijzettafel, bartafeltje, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. In prachtige kleuren verkrijgbaar. Als u nu bij ons besteld en aangeeft waarvoor u de planter wilt inzetten, krijgt u er van ons een stylingidee bij cadeau! Als u interesse hebt, stuurt u ons dan een e-mail (info@nyborjan.com).

Voor alle prijzen en uitvoeringen zie: https://www.fermliving.com/webshop/shop/green-living.aspx

 
Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van uw interieurwensen.
U bent altijd van harte welkom in onze studio!


Boerenstraat 54
4201 GB Gorinchem

info@nyborjan.com
06 – 50240356
Copyright © 2018 NY BÖRJAN Interior Design Studio, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp