Copy
View this email in your browser
Met het einde van het jaar in zicht, blikken we terug op een bewogen jaar. Met de sluiting van onze conceptstore aan de Langendijk hebben we een mooie periode afgesloten en zijn we met hernieuwde energie gestart in onze prachtige studio aan de Boerenstraat. Wat een fijne plek is dit gebleken! Een mooie, lichte en open ruimte om te werken aan onze interieuropdrachten en onze klanten en samenwerkingspartners in alle rust te kunnen ontvangen. Soms gericht met een interieurvraag, maar soms ook gewoon om even bij te praten met een kopje slow coffee.

We zijn ontzettend dankbaar voor een jaar vol fantastische projecten en bijzondere ontmoetingen en kijken uit naar een nieuw jaar met nieuwe uitdagingen. Hartelijk dank voor het vertrouwen en de interesse in onze studio en hopelijk weer tot volgend jaar!

Iedereen een bijzonder mooi 2019 gewenst!
RESIDENTIEEL PROJECT: HERINRICHTING LANDHUIS
Interieurontwerp van een landhuis, omgeving Gorinchem. We zijn ruim een jaar geleden begonnen met dit project; een landelijk gelegen familiehuis. We hebben in dit project 2D en 3D ontwerpen gemaakt voor de gehele woning, waaronder keuken, bijkeuken, woonkamer, badkamer, kinderkamers en TV-kamer. Wij hebben tevens de interieurbouw ontworpen, aankoopadvies verstrekt en deelprojecten uitgevoerd. Momenteel is het project in de uitvoerende fase. Zodra het gehele project is afgerond, verschijnt een fotoreportage op onze website. Hieronder een kleine impressie van het project. 
Totaalontwerp van de keuken met kookeiland met zicht op de eetkamer in een nieuwe aanbouw en de tuin en landerijen.
RESIDENTIEEL PROJECT: CONCEPTONTWIKKELING EN INTERIEURADVIES 70-JAREN WONING

Een fijn familiehuis waarin het ongedwongen gevoel van de jaren zeventig behouden blijft maar dan wel op een eigentijdse wijze. Een huis met een open karakter waarin connectie is met elkaar, maar waarbij je je ook kunt terug trekken. De aaneengesloten ruimtes ademen een eigen karakter uit, maar er is wel eenheid. Monochromatisch tegenover kleurrijk, rust en overzicht tegenover inspirerend en prikkelend. Een combinatie van robuuste materialen zoals bakstenen, beton en hout zorgen voor een solide en karakteristieke basis. De lichte, ruime hal wordt het hart, als zijnde het zenuwcentrum van de woning. Op de bovenetage wordt de ruimtelijkheid terug gewonnen. De connectie met buiten wordt extra benadrukt.

Onze studio levert een mooie, brede mix van merken binnen onze interieurprojecten. Bent u op zoek naar iets specifieks, neemt u dan contact met ons op. Wij gaan graag voor u op zoek! Hieronder enkele merken belicht. Voor een volledig overzicht verwijzen wij graag naar onze website: wwww.nyborjan.com 
FRAMA CPH

Frama CPH is een Deens designmerk gevestigd in Kopenhagen. Frama ontwikkelt een breed aanbod met onderscheidend Scandinavisch design. Ook ontwikkelen zij bedrijfsspecifieke ontwerpoplossingen in nauwe samenwerking met (interieur)architecten.

Frama combineert de klassieke en hedendaagse benadering in de collecties die ze aanbieden. Ze gebruiken daarbij natuurlijke materialen en de producten stralen ook een hoge mate van elegantie uit in combinatie met een industriële touch. 
Alle ontwerpen hebben een minimalistische uitstraling. Dat komt mooi naar voren in hun armatuur ontwerpen zoals de E27, een basic armatuur die industrieel oogt. De lamp wordt gekenmerkt door de eenvoudige combinatie van het gepolijste staal met de textiele kabel. Maar ook de meubels en interieuraccessoires zijn ware pareltjes. 

https://framacph.com/store/copenhagen

GRAYPANTS
Graypants is een Amerikaans merk met veelal lampen van gerecycled karton. Dit, en het feit dat deze lampen zelf ook weer recyclebaar zijn, maakt ze zeer milieuvriendelijk. De lampen zijn ontworpen door de twee oprichters in Seattle, Seth en Jon, die elkaar hebben ontmoet op een architectuuropleiding. Zij volgen al sinds ze jong zijn deze simpele leefregels: ‘Dream. Scribble. Make.’, wat zoiets betekent als ’Droom, schets en maak’. Sinds kort worden de lampen met de hand geproduceerd in Nederland. Graypants heeft onlangs een nieuwe serie lampen ontwikkelde de Chrona lights, messingkleurige en chroomkleurige pendellampen in verschillende uitvoeringen met een LED-strip aan de zijkant. Eenvoud en elegantie in een subliem ontwerp.

https://graypants.com
COLORS & MOODS
Ook kleurenplannen en moodboards maken deel uit van het dienstenpakket van onze studio.


Boerenstraat 54
4201 GB Gorinchem

info@nyborjan.com
06 – 50240356
Copyright © 2018 NY BÖRJAN Interior Design Studio, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp