Copy
Bekijk deze e-mail in jouw browser

Verder ontwikkelen in Corona tijd

Het coronavirus en de maatregelen om de verspreiding er van in te dammen, hebben grote gevolgen voor de economie en de arbeidsmarkt. 
Naast het steunpakket van de overheid zijn ook de verschillende lokale overheden, brancheorganisaties, vakbonden en techniekfondsen die steun bieden, wij houden u hiervan graag op de hoogte en lichten er enkele voor u uit.

Wilt u een gratis (online) adviesgesprek met één van de medewerkers van het Overijssels Vakmanschap, neem dan contact op via onderstaande button. Dan kijken we samen naar waar mogelijkheden liggen om uw medewerkers (online) op te leiden en te ontwikkelen. Juist nu! 
CONTACT
Doorstart voor het Overijssels Vakmanschap!
Het project het Overijssels Vakmanschap krijgt een doorstart en heeft als ambitie gesteld om 1.000 vakmensen te helpen in het volgen van extra scholing. Juist nu, in deze crisistijd, is het van belang om verder te ontwikkelen en juist nu is daar bij veel werkgevers en werknemers extra tijd voor beschikbaar.
Ondernemerspeiling Coronacrisis
De Economic Board Regio Zwolle, VNO-NCW, MKB Regio Zwolle en de 22 verschillende gemeenten in deze regio willen inzicht krijgen in de actuele impact van de coronacrisis op ondernemingen. De resultaten van dit onderzoek worden gebruikt om de (lokale) overheid te informeren over de behoefte aan en optimalisering van hulpmaatregelen in het kader van de coronacrisis.
 
LEES VERDER »
Overijssels Vakmanschap: een regeling met perspectief!

Het Overijssels Vakmanschap heeft haar succes bewezen en valt op. Hieronder twee mooie en zeer gewaardeerde complimenten over het project:

Gedeputeerde Tijs de Bree van de provincie Overijssel (arbeidsmarkt): “Voldoende en goed opgeleid personeel zijn belangrijk voor ons midden- en kleinbedrijf, zeker in de techniek.  Deze regeling heeft vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar gebracht. 

Voorzitter Doekle Terpstra van ondernemersorganisatie Techniek Nederland: “Bedrijven in de technieksector hebben te maken met dalende omzetten als gevolg van de crisis. Maatschappelijke uitdagingen zoals de energietransitie en digitalisering blijven ook na de crisis belangrijk. Daarom is het cruciaal dat werknemers zich ontwikkelen, en de opleidingsvouchers bieden die mogelijkheid. 

Heeft u al gebruik gemaakt van de mogelijkheden die het Overijssels Vakmanschap biedt?
LEES VERDER »
Benieuwd hoe we jou kunnen helpen bij het sleutelen aan je toekomst?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We boren graag nieuwe carrièrekansen voor je aan.
KOM IN CONTACT »
E-mail
Website

Overijssels Vakmanschap
Gezamenlijk actieplan van de technische branches in Overijssel

E-mail    info@overijsselsvakmanschap.nl
Binnen het project ‘Overijssels Vakmanschap’ slaan de technische branches in Overijssel en de provincie Overijssel de handen ineen voor het opleiden van werkzoekenden en werkenden in de techniek in Overijssel.

Copyright , © 2020 Overijssels Vakmanschap, Alle rechten voorbehouden.


Wil je wijzigingen hoe je deze e-mails ontvangt?
Je kan 
je voorkeuren updaten of je afmelden van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp