Copy
View this email in your browser
Beste Fysio-Fitnessers en strippenkaarthouders,
Hopelijk houden jullie het thuis goed vol en blijven jullie in beweging. Hierbij informatie over onze compensatieregeling en daarbij om jullie te stimuleren te blijven bewegen nieuwe en uitdagende workouts. Dus trek je sportoutfit aan, pak een flesje water (en eventueel een matje) en ga aan de slag.
Compensatieregeling
Helaas kunnen jullie nu geen gebruik maken van onze trainingsruimte en daarom hebben wij een compensatieregeling ingesteld voor de diverse groepen.

Fysio-Fitness abonnementhouders:
De maand april wordt niet geïncasseerd. Het incasseren van de maand mei wachten wij nog af. Nu is nog onduidelijk of in de maand mei getraind kan gaan worden (wellicht in kleine groepen mogelijk).

Regeling "Ede Doet Mee":
Dit abonnement wordt kosteloos verlengd met 2 maanden.

Strippenkaarten:
De geldigheidsduur wordt verlengd met 2 maanden.
Trainingsvideo Fysio-Fitnessers
Afgelopen week is door een aantal van jullie gevraagd om een nieuw trainingsschema. Wij zijn aan de slag gegaan en voor deze week hebben we het nieuwe trainingsprogramma opgenomen. De bijbehorende video met instructies bij de verschillende oefeningen kun je bekijken door op de button "Trainingsvideo" hieronder te klikken. Heel veel succes ermee en heb je behoefte aan andere oefeningen, stuur dan een mail.
 
Trainingsvideo
Trainingsschema Zwanger & Fit
Ook de (aankomende) mama's zijn we niet vergeten. In de bijlage hebben wij een trainingsschema gemaakt speciaal voor alle mama's en zwangeren.
Oefenschema fitte mama's
Oefenschema zwangeren
Quarantaine tip
De meeste mensen zitten vanwege alle maatregelen nu veel thuis en de dat zal de aankomende tijd ook nog wel zo blijven. De kans is groot dat je meer gaat eten en drinken uit verveling, vermoeidheid, stress of door emoties die de huidige realiteit met zich mee brengt. 

Een belangrijke tip die we kunnen meegeven is om je voedselomgeving slim in te richten. Zet je de koektrommel op tafel dan is die waarschijnlijk zo leeg. Zet je in plaats van de koektrommel de fruitmand op tafel dan is die waarschijnlijk ook zo leeg, maar heb je wel iets verstandiger gegeten. 

Omring je dus met producten die je gezondheid bevorderen zoals: groente, fruit, peulvruchten, magere eiwitbronnen of groentesoepen. Zorg dat die producten altijd goed in het zicht zijn. Dus niet onderin de groentelade, maar op ooghoogte in de koelkast.

Vergeet ook niet rekening te houden met smaak, dat is super belangrijk. Dus ga na welke gezonde producten jij het lekkerst vind en koop deze (als ze nog in de supermarkt liggen). Natuurlijk mag je ook wat "ongezonds" eten zolang je bewuste keuzes maakt en let op de kwantiteit.
Vragen?

Als er vragen zijn kunt u ons telefonisch bereiken tussen 9:00 en 11:00 op 0318-614863 of kunt u ons per mail bereiken via info@fysiotherapie-ede.nl.
Copyright © 2020 Fysiotherapie Beatrixpark, All rights reserved.