Copy
View this email in your browser

Goede Zaken
Dé online nieuwsflits voor ondernemers in de gemeente Wijchen
november 2018

Hallo allemaal,

Goede Zaken is dé online nieuwsflits vanuit het Huis van de gemeente. Speciaal bedoeld voor onze ondernemers. In een paar minuten bent u weer op de hoogte van de laatste gemeentelijke ontwikkelingen op het gebied van economie. Goede Zaken verschijnt voorlopig elke maand.

Afgelopen vrijdag 16 november ontmoette ik 100 ondernemers in het Kasteel tijdens de Dag van de Ondernemer. In onderstaand filmpje kijk ik daar kort op terug.

Nick Derks,
wethouder economie
Goede Zaken
Bekijk de video
Goede Zaken ontvangen
Niets ergers voor drukke ondernemers dan het ontvangen van ongevraagde spam en nutteloze info. Wij hopen dat dit natuurlijk niet geldt voor Goede Zaken. Wilt u deze flits écht niet meer ontvangen, geef dit dan onderaan deze nieuwslfits aan. Ons advies: niet doen!

Neem deel aan een gesprekstafel
Wethouder Derks heeft tijdens het ondernemersontbijt in het Kasteel van Wijchen gevraagd aan ondernemers of zij met hem willen meepraten over vier thema’s tijdens zogenaamde “Gesprekstafels”. Dat betekent dat tussen 5 en 10 ondernemers een paar keer per jaar met Nick ontbijten over één van de vier thema’s:

Gesprekstafel 1: Arbeidsmarkt
Gesprekstafel 2: Bedrijventerreinen
Gesprekstafel 3: Retail
Gesprekstafel 4: Toerisme & recreatie

Ondernemers kunnen zelf bepalen aan welke gesprekstafel zij willen plaatsnemen. Stel dat u horeca-ondernemer bent. Dan kiest u zelf welke gesprekstafel het beste bij u past. Misschien voelt u zich wel meer thuis bij retail dan bij toerisme & recreatie. Geen probleem! Meer weten of aanmelden? Stuur dan een berichtje naar goedezaken@wijchen.nl.

Gastcolumn door Ronnie Reijnen

Kort en bondig

Wat een goed initiatief van onze gemeente om deze online nieuwsflits speciaal voor ondernemers in het leven te roepen. Ik hoop dat deze nieuwsflits de verbindingen tussen gemeente en ons Wijchense bedrijfsleven – maar ook tussen ons als ondernemers onderling -  verder versterken. Belangrijk vind ik dat wethouder Nick Derks ervoor kiest dat het geen éénrichtingsverkeer wordt. Deze gastcolumn is daar een voorbeeld van.

Ik hoop ook dat er ruimte is en blijft voor kritische geluiden. Want heel vaak geeft schuren uiteindelijk glans.

Tja, en dan krijg je maximaal 120 woorden om in deze column iets te zeggen. Als eerste gastcolumnist nog wel. Laat mij de hoop uitspreken dat Goede Zaken met het e-mailadres goedezaken@wijchen.nl de afstand tussen gemeente en ondernemers verder verkleint. Dat alles onder het motto Kort en bondig!

Ronnie Reijnen
directeur drukkerij De Kleijn Wijchen
Bezoek de website van de gemeente Wijchen


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
werkorganisatie Druten Wijchen · Kasteellaan 27 · Wijchen, Gelderland 6602 DB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp