Copy
Bekijk deze mail in je browser

Nieuwsbrief
'Over leven'

Beste <<Voornaam>>,

Eerst nog een heel mooi 2019 toegewenst!
Ik hoop dat dit jaar voor jou goed is gestart.

Direct in het nieuwe jaar kwam ik twee foto’s van mij als kind tegen:

De eerste is van een verdrietig, kwetsbaar en gesloten kind. Ik weet van haar dat ze denkt flink te moeten zijn, en haar boosheid en verdriet houdt ze dan ook in. Ze doet heel erg haar best om door haar mama en papa gezien te worden en wil graag bij haar grote zussen horen. Ze maakt vaak tekeningen en ‘cadeautjes’ voor iedereen, maar de thuissituatie is zodanig dat er nauwelijks aandacht voor haar is. Ze voelt zich erg eenzaam.

Dan een foto van haar een jaar later. Ze ziet er jongensachtig uit. Ze lacht, omarmt haar hond, die ze probeert op te vrolijken omdat ze vindt dat ze verdrietig kijkt. Dit meisje, haar vriendinnetje en vriendjes beleven veel avonturen op de camping, stoken illegale vuurtjes, gaan diep het bos in en rijden pony. Ze breken in een schuur in en als ze betrapt worden springen ze van de hooizolder naar beneden en rennen dollend en luid lachend er vandoor. Ze is dol op dieren, gevoelig maar doet stoer, omdat dit haar helpt om haar pijn en angst niet te voelen.Dit kind was ik. Ik probeerde mijn gevoeligheid en mijn verlangen naar geliefd te worden eerst duidelijk te maken, later te verdringen en nog later te overschreeuwen.

In mijn pubertijd werd mijn gedrag zelfs grensoverschrijdend. Maar alles was beter dan de onverwerkte pijn te moeten voelen. Op deze manier overleefde ik.

Als volwassene heb ik veel persoonlijk werk moeten doen, om te leren leven in plaats van continue te overleven. Durven voelen en vertrouwen op mezelf en op de ander. 

Als coach en aankomend therapeut kan ik daarom goed begrijpen dat mensen soms lang vasthouden aan hun overlevingsgedrag. Het is natuurlijk gedrag om pijn te willen vermijden. Trouwens, veel mensen doen dit onbewust en pas als er een ingrijpend probleem in hun leven ontstaat, kan dit een ingang zijn naar het onbewuste. Daarom werk ik graag met familie opstellingen, co-reading en regressietechnieken. Deze manieren maken het onbewuste bewust en laten zien wat nog uitgewerkt kan worden en wat er nodig is voor verdere heling.

Wil jij dit jaar knopen doorhakken en je levendig voelen, jouw energie innemen en verlangens invullen? Beslis dan nu om blokkades uit te werken, zodat jouw levensenergie weer volop kan stromen!

Je kunt meedoen als vraagsteller of representant in de workshop familie opstellingen op 8 februari a.s. Alles kan opgesteld worden: jouw droom, probleem, ziekte, geld-, relatie- en opvoedingsproblemen maar ook problemen met je huisdier.
Meld je tijdig aan!

Of maak een vrijblijvende en kosteloze afspraak om kennis te maken met mijn coaching. 

En per januari 2019 kan een beperkt aantal personen therapeutische oefensessies bij mij doen, regressie- en reïncarnatietherapie.
Dit kan tegen een gereduceerd tarief omdat ik in opleiding ben.
Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? 
Bel 0630690445 of mail naar info@riafongers.nl
of kijk op www.riafongers.nl

Op naar een betekenisvol jaar!
Hartelijke groet, 
Ria Fongers, levenscoach

PS op mijn site is een nieuwe pagina toegevoegd ‘nieuws’
Hier kun je af en toe een blog van mij lezen. 

Ken je geïnteresseerden? Stuur de nieuwsbrief graag door. Alvast bedankt!
Ria Fongers © 2019
Ria Fongers, levenscoaching, regressie-reïncarnatietherapie en systemische- en familie-opstellingen
Zeijerstroeten 25
Ubbena, Drenthe 9492 TD
Netherlands

Add us to your address book


Je kunt hier je gegevens wijzigen of uitschrijven

Email Marketing Powered by Mailchimp