Copy
View this email in your browser

Informatie over huisartsenzorg tijdens Corona- problematiek

 
Geachte lezer,

We willen u vanuit de huisartsenpraktijk op de hoogte houden over de Corona uitbraak.

We willen u nog steeds vragen om met hoesten, keelpijn, verkoudheid en/of koorts niet naar de praktijk te komen maar als dit nodig is te bellen. De reden hiervoor is dat we de kwetsbare mensen en het zorgpersoneel willen beschermen tegen het virus. Als u met deze klachten gezien moet worden is dit op een apart spreekuur niet op de Orion huisartsenpraktijk.

Als u vragen over uw gezondheid heeft kunt u ons gewoon bereiken. U kunt ons bellen of een e-consult sturen. We bekijken dan of we u telefonisch of via een antwoord op het e-consult kunnen helpen. Als we u niet op die manier kunnen helpen plannen we een afspraak in. We houden dan zoveel mogelijk rekening met de maatregelen.

Waarschijnlijk ontvangt u veel informatie. Op deze 4 websites kunt u betrouwbare informatie vinden:
Mogelijk heeft u last van spanningsklachten door de Corona uitbraak. Als u op de blauwe balk klikt vind u algemene adviezen om hiermee om te gaan. We zetten deze ook op onze website www.orionhuisartsen.nl.

Als u met uw dokter wilt praten over uw behandelwensen dan kunt u ons hierover bellen. Met behandel wensen bedoelen bijvoorbeeld of u nog gereanimeerd wil worden en of u nog naar de intensive care wilt. Het kan ook dat u door de dokter of praktijkondersteuner gebeld wordt om te horen hoe het met u gaat, in dat gesprek kunnen uw behandelwensen ook aan bod komen.

Met vriendelijke zonnige groet,
Het Team van de Orion Huisartsenpraktijk

 
Algemene adviezen mentale gezondheid


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Orion Huisartsen · Ringweg Koppel 15 · Amersfoort, Utrecht 3813 BA · Netherlands