Copy
View this email in your browser

Joikubooking.com kerää kotimaan matkailupalvelut yhteen 


Osana matkailualan digitalisoitumista Joiku Booking Oy tuo yhteistyössä Comgate Oy:n kanssa kotimaan matkailupalveluyrittäjille myyntikanavan ja markkinointipaikan, jossa myös pienemmät yritykset saavat palvelunsa yhdellä alustalla kerralla moneen kanavaan ja kustannustehokkaasti.
 
JOIKUBOOKING TUO KANSAINVÄLISET MYYNTIKANAVAT KESKUSVARAAMOILLE JA ALUEEN MATKAILUYRITTÄJILLE
Lähtölaukauksessa majoituspalvelut saadaan myyntiin Expediaan ja Booking.comiin. Ohjelmapalveluiden kanssa lähdetään liikkeelle Expedia Local Expert -kanavalla, TripAdvisorin Viatorilla ja GetYourGuidella. 
Joikun kautta saadaan majoituspalvelut myyntiin yli kahteenkymmeneen myyntikanavaan ja ohjelmapalvelut kolmeen erittäin suureen myyntikanavaan.
 
JOIKU BOOKINGISSA ON YHTEYDET MYÖS BOKUNIIN.
Viime aikoina Suomessa on panostettu paljon matkailuyrittäjien saamiseksi Bokuniin. Joikussa on Bokuniin kahdensuuntaiset yhteydet siten, että Joikussa olevat tuotteet voidaan haluttaessa julkaista myös Bokunissa. Toisensuuntaisella yhteydellä voidaan Bokunissa olevan yrittäjän palveluita julkaista Joikun verkkokaupassa. Matkailuyrittäjä voi siis vapaasti valita pitääkö asemapaikkaansa Bokunissa vai Joikussa.
 
VERKKOKAUPPOJA JOKA LÄHTÖÖN 
Joiku on täysin yhteensopiva Winres-järjestelmän kanssa. Tai tarkkaan ottaen se perustuu WinresCloud-teknologiaan. Keskusvaraamon osalta tämä tarkoittaa sitä, että edelleen kaikki alueen yrittäjien matkailupalvelut saadaan samaan verkkokauppaan. Joiku sisältää myös yrittäjän verkkokaupan, jolla yrittäjä voi halutessaan myydä tuotteitaan omassa verkkokaupassaan. Myöhemmässä vaiheessa Joiku Booking avaa oman verkkokaupan, joka sisältää kaikki myynnissä olevat matkailupalvelut. Keskusvaraamolle ja matkailuyrittäjälle tämän näyttäytyy yhtenä uutena myyntikanavana.
 
JOIKU ON KESKUSVARAAMOKONSEPTI
Joikun tavoitteena on tukea keskusvaraamotoimintaa siten että alueellinen keskusvaraamo voi tarjota paikalliselle yrittäjälle kaikki parhaimmat myyntipalvelut ja säilyttää näin asemansa alueen tärkeänä toimijana. Toisin sanoen pyritään estämään yrittäjien hyppääminen erilaisiin internetistä tuleviin palveluihin tai globaalien myyntikanavien tarjoamiin ratkaisuihin.
 
AIKATAULU
Kesän aikana pilotoidaan ensimmäisiä Joiku-asiakkaita ja lomien jälkeen lähdetään liikkeelle todenteolla. Comgaten tavoitteena on syksyn aikana järjestää yhdessä keskusvaraamojen kanssa useita Joku Booking tapahtumia ja tuoda palvelut käyttöön kaikille haluaville.
 
Joiku Booking-palvelun laajemman kuvauksen löydät osoitteesta www.joikubooking.com
Tutustu Joiku Booking ratkaisuihin
Nyt huolettomana juhannusviettoon tai kesälomalle

Comgate on päivittänyt palvelinhotelliasiakkaitten etätyökalun uuteen turvallisen Citrix NetScaler ympäristöön.
Kun Sinulla on käytössä Comgaten tarjoama etätyöyhteys, voit huolettomana käyttää kaikkia Winres-ohjelmia vaikka kesämökkisi laiturinnokalta.
Jos et ole vielä hankkinut meidän palvelinhotelli- ja etätyöyhteyttä, voit vielä tilata sen pikaisesti ennen kesälomaa!
Pyydä tarjous
Paytrail
Paytraiin uusi reaaliaikainen maksukuittaus

Paytrail julkaisi kesäkuun alussa uuden toiminnallisuuden.
Reaaliaikainen maksukuittaus toimii siten, että Paytrailin järjestelmä välittää tiedon jokaisesta onnistuneesta pankkimaksusta niin verkkokauppaan kuin kuluttajalle, jatkossa lähes reaaliaikaisesti.
 
WinresCloud- ja Intres- verkkokaupoissa otetaan tämä toiminnallisuus käyttöön syksyn aikana.
Lue lisää
Asiakastukemme palvelee teitä normaalisti koko kesän, arkisin klo. 9.00-17.00.
Puhelin: +358 9 777 650
Sähköposti: helpdesk@comgate.fi 
 
Comgaten henkilökunta toivottaa kaikille hyvää kesää!
Comgate Oy


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Comgate Oy · Malminkaari 9 A · myynti@comgate.fi · Helsinki 00700 · Finland

Email Marketing Powered by Mailchimp