Copy
nº 33 Gener 2021 | Recull trimestral
 


“Les empreses també poden jugar un paper important en la formació del nostre alumnat


Ignasi Florensa, cap de l'Àrea Universitat - Empresa i Innovació Docent de l'EUSS

Ignasi Florensa canvia el Departament de Mecànica per l'Àrea Universitat - Empresa, que incorpora també Innovació Docent. A més, s'estrena a l'Equip Directiu de l'EUSS, una responsabilitat que es pren "com una gran oportunitat per poder proposar idees i projectes que penso que poden aportar valor". Parlem amb ell sobre les seves noves funcions i altres qüestions d'actualitat, com la innovació i la relació amb el món empresarial.

>>   llegiu-ne més

 

El departament de l'estudiant concedeix més de cent beques

El 16 de novembre es va publicar l’última resolució de beques del curs 2020-2021, que esgota el pressupost assignat. Aquest any, de manera extraordinària, i gràcies a la seva ampliació, puja a més de 150.000 €.

>>   llegiu-ne més
 

EUSS MotorSport presenta les novetats del nou EM-03


L’equip EUSS MotorSport ha presentat el nou prototip EM-03, amb el qual participaran a la Formula Student, una de les competicions d’automoció més prestigioses del món per a estudiants. 

>>   llegiu-ne més




Acord entre l’EUSS i el CIAC per formar part de la seva plataforma de Talent


És un espai de contacte entre estudiants de graus universitaris relacionats amb l’automoció i les empreses del sector, on mostrar projectes personals i unir-se a nous reptes.

>>   llegiu-ne més



L’Àrea Universitat – Empresa i Innovació Docent celebra la 16a Jornada Pre-Ocupa’t


L'11 de novembre de 2020 va tenir lloc la 16a Jornada Pre-Ocupa’t. En aquesta edició, l’esdeveniment, a causa de la situació sanitària en què ens trobem, es va celebrar en format online.

>>   llegiu-ne més



L'EUSS contra l'assetjament

 
Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, la Comissió d’Igualtat, amb col·laboració del Servei de Promoció i Comunicació, va preparar diverses accions per crear consciència de l’assetjament sexual i l’assetjament.

>>   llegiu-ne més



L'EUSS aposta pels vídeos en els estudis d'enginyeria

 
El professor Antoni Pérez-Navarro ha liderat un estudi que mostra l’efectivitat de l’ús de vídeos per millorar el rendiment acadèmic de l’alumnat d’assignatures científiques i tècniques, en particular, en l’assignatura de física.

>>   llegiu-ne més



Entrevista amb Brenda Dalmau, enginyera elèctrica a Instal·lacions Enric Dalmau

 
Dins la secció #OPENCIRCUIT Alumni Experiences, parlem amb la Brenda Dalmau, responsable de l’àrea d’enginyeria a Instal·lacions Enric Dalmau, empresa familiar fundada el 1884 especialitzada en la instal·lació i manteniment de serveis bàsics en edificis.

>>   llegiu-ne més



Entrevista amb Maria Llorca, enginyera electrònica industrial a More Than Simulators

 
Obrim les entrevistes de l’#OPENCIRCUIT Alumni Experiences de 2021 coneixent la Maria Llorca, qui va estudiar Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica a l’EUSS i actualment és Project Manager a More Than Simulators, empresa especialitzada en simulacions mèdiques.

>>   llegiu-ne més

Veure totes les notícies del Blog
euss.cat
Eussenginyeria
LinkedIn
eussenginyeria
eussenginyeria
YouTube
Flickr
La nostra adreça és:
EUSS
Passeig Sant Joan Bosco, 74
Barcelona, España 08017
Spain

Add us to your address book


Vols canviar com reps aquests correus electrònics?
Pots actualitzar les teves preferències o donar-te de baixa d'aquesta llista.