Copy
View this email in your browser

VERDENS KRAFTIGSTE ELEKTRISKE UTENBORDSSYSTEM!

Vi gleder oss til å dele denne nyheten med dere før den blir sluppet i pressemelding torsdags morgen! Evoy skal nå samarbeide med Hurtigruten og Frydenbø Marine i utvikling av verdens kraftigste helelektriske utenbordsmotor. Målet er at motoren skal være ferdig testet og klar til markedet første kvartal 2021.

Prototypen med elektrisk drift forventes å yte 150 hk, og testing i løpet av sommeren og høsten 2020 vil gi endelige svar på ytelser og rekkevidde. Utenbordsmotoren kan installeres på Hurtigrutens mindre Expedition tender båter som ett av målene deres mot en mer bærekraftig turistnæring.

Utenbordsmotoren er spesialdesignet for å passe på Zodiac Milpro MARK 5, og vil til denne yte 115 hk. Denne båten er bransjestandard for Exploration Cruise i Polare strøk. Båten leveres fra Frydenbø Milpro.

- Hurtigruten har som mål å operere helt utslippsfritt. Vi skal være en fyrlykt som viser vei mot en bærekraftig turistnæring, og da er det ingenting som er mer naturlig enn å bruke elektrisk drift, også på våre mindre båter, sier en entusiastisk Karin Strand, Vice President Expedition i Hurtigruten.

Evoy syns dette er et veldig spennende utvikling og ser frem til å bidra til at Hurtigruten og andre båt brukere kan nå ett felles mål mot å eliminere båtutslipp.

Les mer spennende detaljer i pressemeldingen 

Evoy leverer elektriske fremdriftssystem for hurtiggående båter

EVOY MOTTAR 1,8 MILLIONER KRONER  


Evoy har vært så heldig at vi nå i mars er tildelt 1,8 millioner kroner i støtte fra Innovasjon Norge til utvikling av vår full-elektriske utenbordsmotor.

– Vi føler oss ydmyke og privilegerte for at IN ser potensialet i det vi driver med, og at de er med og støtter vår bærekraftige og innovative satsning mot utenbordsmotorer. Med dette har Evoy mulighet til å tilby våre kommersielle kunder det fulle spekter av motorer til alle hurtiggående båter fra Q1-2021. Mens vårt innenbords system passer best til båter over 25 fot, så passer denne best til båter mellom 18 og 25 fot, sier en fornøyd Daglig Leder Leif A. Stavøstrand.
 
Evoy sin visjon er å
eliminere utslipp fra båter

EN ANNERLEDES START PÅ ÅRETS BÅTSESONG


Dra til Sjøs på Sotra, Bergen i februar, ble en flott start på båtmesse sesongen i Norge. Messa gav oss mye god erfaring og vi møtte mye entusiasme rundt vårt helelektriske system. Vi fikk pratet med potensielle kunder og ble bedre kjent med de utfordringer og frustrasjoner sluttkunden opplever når de skal finne rett informasjon om hvilke elektriske system og båter en skal velge, og hvordan de kan bygge om sin nåværende båt.

Vi i Evoy så frem til å ta med oss viktig erfaring fra Sotra til båtmessen Sjøen for Alle i Lillestrøm, som måtte kanselleres forrige uke. Som en del av den felles dugnaden i kampen mot koronaviruset, har arrangører kansellert båtmesser inntil videre og de fleste har utsatt til 2021. Vi som leverandør gjør også det vi kan for å redusere smitte og har utsatt alle planlagte besøk hos kunder utover våren. 

Hos Evoy i Florø fortsetter driften selv om vi satt i gang flere tiltak sist uke. De fleste av oss jobber på hjemmekontor nå for å trygge våre ansatte og deres familier, og samtidig sikre god framdrift i produksjonen vår.
Solveig Willis started hos Evoy 1.mars som ny salgs- og markedssjef. Solveig har en stor lidenskap for havet, raske båter og grønne løsninger, noe hun bringer med seg inn i teamet, i tillegg til lang erfaring fra norsk havbruksnæring.

- Det kan være vanskelig å få oversikt over muligheter og utfordringer med å bygge om din gamle båt eller bytte til en ny elektrisk båt, sier Solveig. 

Vi i Evoy lever og ånder for dette og det er en fantastisk gjeng som står klar til å svare på dine spørsmål!  
Er du interessert i å høre mer om våre hel-elektriske fremdriftssystem så er vi tilgjengelig for video og telefonmøter.
Avtal nettmøte

Evoy og Batteriretur® har inngått avtale om levering og gjenvinning av batteri. Selv om Evoy sine batteri vil vare i mange år til så er det viktig for oss at vi vet at våre batterier blir tatt vare på og gjenvunnet på den sikreste og mest bærekraftige måten. Det er sikret hos Batteriretur® som samler inn og gjenvinner alle typer batterier fra hele Norge.
Website
Facebook
Instagram
Copyright © 2020 Evoy, Alle rettightere forbeholdt.


Ønsker du å forandre hvordan du mottar slike e-poster?
Du kan oppdatere preferansene dine eller melde deg av listen