Copy
Profacility Newsletter N° 110 - November 2019 - Lees online - Lire en français
newsletterheader2017b.jpg
 
Een dorp in de stad waar het aangenaam werken zal zijn
1.gif

Audit- en adviesbureau Accenture nam eind oktober als eerste zijn intrek in het voormalige goederenstation op de site van Thurn & Taxis. Op het gesaneerde terrein van vier hectare komt het grootste houten kantorencomplex van Europa. In de historische hallen is zich een echt overdekt dorp aan het ontvouwen.

Rond een centrale laan, een soort van rambla, worden tien houten gebouwen opgetrokken, waar zowel handelszaken als kantoren in ondergebracht zijn. De 1.150 medewerkers van Accenture zijn verhuisd naar module B1 met een oppervlakte van bijna 5.100 m². Ze zijn het al jaren gewoon om geen vaste kantoren meer te hebben en delen er 630 werkposten verdeeld over vier verdiepingen.Lees de reportage met uitgebreide fotogalerij
facebook.png  twitter.png
Van ‘ist’ naar ‘soll’ begeleiden: credo van Steven Clemminck
02.jpg
Steven Clemminck, operations manager bij Vlerick Business School (drie campussen), deelt zijn ervaring met ons. Vanuit zijn functie zorgt hij voor het welzijn van meer dan 8.500 executive deelnemers aan 140 op maat uitgewerkte programma’s, 740 MBA- en Master-studenten uit meer dan 50 landen, 160 medewerkers en tientallen docenten.
Lees meer
facebook.png  twitter.png
 
Klimaatcrisis: facility managers aansporen tot actie door IFMA
03.jpg
IFMA International verbindt zich ertoe om haar gemeenschap van professionals meer kennis bij te brengen over de oorzaken van de klimaatverandering en over de handelswijze van facility managers. Daarvoor publiceerde IFMA een verslag dat in 30 pagina’s de sleutelpunten samenvat van 300 pagina’s van wetenschappelijke studies.
Lees meer
facebook.png  twitter.png
dialogNL.png

Workplace Showcase
4.gif
Het Europese hoofdkantoor van Bloomberg in het centrum van Londen biedt plaats aan net geen 7.000 medewerkers. De totale bruto vloeroppervlakte bedraagt meer dan 107.000 m². Het ontwerpteam van het internationaal vermaarde architectenbureau Foster + Partners is er met glans in geslaagd om een magistraal gebouw te creëren, want dit hoofdkantoor van Bloomberg scoorde een opmerkelijke 99,1% ‘Breeam Outstanding’. De lat werd zeer hoog gelegd voor dit nieuwe gebouw dat een nieuwe standaard voor kantoorgebouwen moest zetten en moest worden beschouwd als het meest duurzame en intelligente kantoorgebouw van Europa.
Lees de reportage met uitgebreide fotogalerij
facebook.png  twitter.png
Colliers11-2019.gif
twitter.png In de actualiteit via @ProfacilityBE
Sioen koelt steden af met groene gevels @Tijd
 
Minder voedselverspilling: ook inkoop heeft een rol @Facto
 
Nearly half of employers need help to implement flexible working @workplaceinsight
ADVISERS & SUPPLIERS - MARKET NEWS
Nieuwe, uiterst energiezuinige handdroger met HEPA-filter gelanceerd door DYSON
6NL.gif
Met de AIRBLADE 9KJ handdroger kunnen mensen hun handen snel en hygiënisch drogen in slechts 10 seconden! Dankzij de vooruitgang in de motor- en luchtstroomtechnologie verbruikt de nieuwe Dyson Airblade tot 80% minder energie dan de originele Dyson Airblade-handdroger, terwijl het tot 85% minder kooldioxide-uitstoot per droogbeurt produceert dan papieren wegwerphanddoekjes.

Met een intelligente combinatie van hard- en software maakt de Dyson Airblade 9kJ-handdroger gebruik van nieuwe technologie, waaronder een curved blade-ontwerp, touch-free bediening, een hygiënische HEPA-filtratie en akoestische engineering.Lees meer
facebook.png  twitter.png
Overname van FACT GROUP door PROTECTION UNIT
06FR.jpg
 
NEDAP Global Client Programma wint GIT Security Award
08NL.gif
 
Nieuwe showroom van PAMI: moderne manieren van werken
09.jpg
 
bannerPFYGuideNL.jpg

JOBS - deze bedrijven rekruteren
9NL.gif
Facility Coördinator
10NL.gif
Facility Manager
11.jpg
Facility Coordinator
12.jpg
Facility Manager

De Profacility-media zijn publicaties van :


FCO Media NV
Boulevard des Canadiens, 118
B-7711 Dottignies
Tel. +32 (0)56 77 13 10
profacility@fcomedia.be

Links :


Adverteren in de media Profacility en FM-Magazine
Neem contact met ons op
Schrijf je hier uit

Volg ons op :


twitter.png   facebook.png