Copy
Voor personeelsleden van BasisBuren
Januari 2019 Nr. 2

Voorwoord Mark van der Pol:
Kies


Donderdag, midden januari. Ik ga op schoolbezoek bij een van onze scholen. Ik loop door druilerige weer naar de ingang. Binnen is het droog, warm, ik hoor kinderen gepraat en een voorleesstem van een juf. Ik denk aan vroeger. 
Lees meer

Hoogleraar Erik Scherder: 'Meer bewegen en muziek op school'


Hoogleraar Erik Scherder vindt dat op school veel meer aandacht moet worden besteed aan bewegen en muziek. Daarmee zou het onderwijs belangrijke bouwstenen voor een verrijkte omgeving bieden, die het jonge brein nodig heeft (zelfs tot na de studententijd) om zich optimaal te ontwikkelen.
Lees meer

Den Aldenhaag doet mee met UNICEF Kinderrechten Filmfestival


"Het kan jullie bijna niet ontgaan zijn: Groep 6-7-8 van Den Aldenhaag uit Zoelen doet dit schooljaar met dit filmpje mee aan het UNICEF Kinderrechten Filmfestival. Daarmee haalden ze vlak na de kerstvakantie zelfs de krant!
Lees meer

Inspectiebezoek De Bloesem


De week voor de kerstvakantie was er op de Bloesem een spannende dag, omdat ze een bezoek kregen van de Inspectie. In het schooljaar 2017-2018 was de school helaas onvoldoende door de inspectie beoordeeld en op 17 december j.l. kwam de inspectie terug om een nieuw oordeel uit te spreken.
Lees meer

Bezoek Cloudwise op de NOT


Tijdens de NOT is er op woensdagavond (23 januari) dit jaar voor het eerst een avondopening. Cloudwise nodigt jou en wellicht de andere collega’s graag uit voor de speciale avondprogramma op de stand van Cloudwise voor scholen die gebruik van hun diensten (je vindt Cloudwise in hal 2, D026).
Lees meer

Geld voor regionale aanpak lerarentekort


Schoolbesturen in het primair en het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en lerarenopleidingen kunnen een beroep doen op de nieuwe Subsidieregeling regionale aanpak lerarentekort. 
Lees meer
Copyright © 2022 *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.

BasisBuren
Erichemseweg 2, 4116 GC Buren
Postbus 700, 4116 ZJ Buren
T 0344-691177 • www.basisburen.nlinfo@basisburen.nl

Je kunt je voorkeuren hier aanpassen of uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp