Copy
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven in ons adressenbestand. U kunt zich te allen tijde uitschrijven via de afmeld link onderaan de nieuwsbrief.
Voor personeelsleden van BasisBuren
Januari 2019 Nr. 3

Voorwoord Mark van der Pol:
Kinderpardon


Ik zit in de auto, Radio 1 staat aan. Een discussie over het kinderpardon. Aan het woord is een kamerlid van de SGP. Zijn stelling is: “Afspraak is afspraak”; we hebben ooit besloten dat mensen die uitgeprocedeerd zijn, het land uit moeten.
Lees meer

OOG voor Talent 11 januari 2019 – OOG voor Inspiratie!


Deze keer hebben we met OOG voor Talent een presentatie mogen zien van Sandra Koot, auteur van “Co-teaching, meesterlijk begeleiden in het onderwijs”.
 
Lees meer

Buren Zuid: Google Classroom scholing van Schoolupdate 


Op vrijdag 11 januari vond er weer een scholingsbijeenkomst plaats van Schoolupdate voor de scholen van Buren Zuid. Na de introductie en verdieping in de Google omgeving in november, namen Frank en Jos de leerkrachten, IB-ers en directie mee in de wereld van Google Classroom.
Lees meer

TED-Talk: Teach like a toddler - Growth Mindset 


Onderwijs van Morgen zet regelmatig in hun nieuwsbrieven of op hun website een TED-talk in de spotlight die iedereen, wat ons betreft, moet hebben gezien. 
Lees meer

ICT: tips voor in de klas!


Het internet staat vol met leuke ict tips en innovaties, helemaal nu de NOT weer is geweest en veel nieuwe dingen zijn gelanceerd. 
Lees meer

Betere aansluiting tussen onderwijs, kinderopvang en jeugdzorg nodig


De samenwerking tussen onderwijs, kinderopvang en jeugd(zorg) krijgt overal in Nederland vorm, maar de snelheid en het resultaat laat op veel plekken nog te wensen over. 
Lees meer
Forward
Copyright © 2022 *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.

BasisBuren
Erichemseweg 2, 4116 GC Buren
Postbus 700, 4116 ZJ Buren
T 0344-691177 • www.basisburen.nlinfo@basisburen.nl

Je kunt je voorkeuren hier aanpassen of uitschrijven voor de nieuwsbrief.

Email Marketing Powered by Mailchimp