Nieuws over het WIN-project binnen én buiten Fontys
Online versie ? Lees hem hier

Vanuit jouw eerder getoonde interesse in het WIN-project ontvang je een aantal keer per jaar van ons een verzameling interessante nieuwsberichten en leuke links rondom het WIN - project binnen én buiten Fontys. Mail ons gerust op winproject@fontys.nl als je tips of vragen hebt. 

Ontwikkelinstrument professionele werkplaatsen

In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan het ontwikkelinstrument professionele werkplaatsen. Het instrument wordt momenteel getest in een aantal professionele werkplaatsen. Wil je meer weten over hoe het proces verlopen is om het instrument te ontwikkelen? >> lees verder

Leven lang ontwikkelen: de rol van de bruggenbouwer

In de week van 16 t/m 20 november werd een ‘leven lang ontwikkelen’ (LLO) week door Fontys georganiseerd met online workshops, masterclasses en lezingen. Vanuit het WIN-project verzorgden we ook een sessie. We zoomden in op de rol en een ontwikkeld profiel van de bruggenbouwer. Vervolgens verkenden we met deelnemers hoe je als bruggenbouwer het leerpotentieel van grenzen tussen het onderwijs en de beroepspraktijk kunt benutten ten behoeve van een leven lang ontwikkelen. Deelnemers gaven aan nieuwe inzichten en ideeën opgedaan te hebben.
Zie voor meer informatie over LLO-week hier.

 

Website Professionele Werkplaatsen

Op de website Professionele Werkplaatsen vind je veel informatie, zoals welke projecten er lopen. Ook worden via PW Inside praktische voorbeelden gedeeld die voor iedereen toegankelijk zijn. 

Uitleg LOS model

Op basis van een uitgebreide literatuurstudie, interviews en casestudies (fase 1 en 2 van het WIN - project) ontwikkelden we het theoretische model 'Lerend en Onderzoekend samenwerken in Professionele Werkplaatsen'. We maakten een PDF met een korte, eenvoudige uitleg van het model en de werkzame elementen in de samenwerking binnen deze hybride leeromgevingen. Je kunt 'm downloaden of vinden op de website

Wist je dat...


... in januari fase 4, de laatste fase van het WIN project, van start gaat? 
... het onderzoeksteam in afwachting is van goedkeuring op het ingediende wetenschappelijke artikel? 
...
 we heel blij zijn dat we dankzij de inbreng van studenten nu alle stakeholders hebben kunnen bevragen naar de herkenbaarheid en duidelijkheid van de items in ons ontwikkelinstrument PW?
... er een afsluitend congres in november 2021 plaatsvindt waarin alle inzichten van de vier fases worden toegelicht?

... we druk bezig zijn met het ontwikkelen van verschillende animaties, die het model LOS en de bijbehorende elementen op een toegankelijke manier uitleggen?
... onze communicatieadviseur Yvette aan het einde van fase 3 helaas stopt?
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
https://www.youtube.com/user/FontysHogescholen
Instagram
Wil je in de toekomst geen berichten meer van ons ontvangen, ga dan naar afmelden. 
Let op: je meldt je af voor alle mailings van Fontys.
Fontys Hogescholen - Postbus 347 - 5600 AH Eindhoven - Rachelsmolen 1 - 5612 MA Eindhoven